FlexApp op WorkPlace Xperience Event 2023

FlexApp nodigt je van harte uit om de Van Nelle Fabriek in Rotterdam te bezoeken voor een onvergetelijke ervaring.

Innovaties in de werkomgeving

Het WorkPlace Xperience Event 2023 vindt op 14 en 15 maart plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Hier komen de allernieuwste innovaties en trends in de werkomgeving voorbij. Trends die jij als bezoeker niet alleen kunt zien, maar ook kunt ervaren. Hier doe je inspiratie op. En hier leer je hoe je jouw werkomgeving naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

De volgende stap naar een gezonde werkomgeving

Bij de WorkPlace Xperience staat horen, zien, beleven, ontmoeten, delen en doen centraal. Maar liefst zes professionele designers stelden samen de Xperience samen. Zodat jij op de meest interactieve manier kan leren over de laatste innovaties in de werkomgeving.

Tijdens de WorkPlace Xperience vind je antwoorden op branden vragen zoals:

  • Hoe houden we onze medewerkers gezond en gelukkig?
  • Hoe richten we een optimale hybride werkomgeving in?
  • Hoe implementeren we de juiste technologische innovaties?
  • Hoe creëren we een duurzame werkomgeving?

Deze Xperience is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de laatste trends en ontwikkelingen. Maak vandaag nog de duurzame stap naar de gezonde werkomgeving van morgen. Neem deel aan de WorkPlace Xperience 2023. FlexApp kijkt ernaar uit om jou te ontmoeten.

Gratis naar de beurs?

Bezoek onze stand en laat je verrassen door de toekomst van de werkomgeving. Vraag jouw VIR (Verry Important Relation) Tickets aan via menker@flexapp.nl.